Εκδήλωση στο Πεδίο του Αρεως την Κυριακή 22 Απριλίου

by

Οι ΠΟΛΙΤΕΣ κατά της ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑΣ συνεχίζουν την προσπάθεια τους για σταθερή  ενημέρωση των κατοίκων της πόλης και μετά την συλλογή χιλιάδων υπογραφών, την παρουσία στη Βουλή, την επιτυχημένη εκδήλωση διαμαρτυρίας στη Νέα Παραλία και την πρωτοβουλία για την υιοθέτηση των δέντρων που απειλούνται και την προσφυγή  που έγινε στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Κάθε Σάββατο (12:00-14:00 μ.μ.) εκπροσώποι των ΠΟΛΙΤΩΝ ενημερώνουν υους κατοίκους της πόλης στην Πλατεία Αριστοτέλους στο ύψος της Τσιμισκή. Απαντώνται ερωτήματα των πολιτών, επεξηγούνται οι μοναδικές προσομοιώσεις της προτεινόμενης διαμόρφωσης που έχουν εκπονηθεί για το έργο και έχουν γίνει αποδεκτές ως προς την ορθότητά τους από τον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ και συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών.

Επίσης οι ΠΟΛΙΤΕΣ καταθέσαν δύο προσφυγές στο 5ο  Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας κατά της κατεδάφισης ιστορικών κτιρίων στο λιμάνι, και κατά των περιβαλλοντικών όρων του έργου, που συνεκδικάζονται και μέχρι στιγμής πέτυχαν την Εντολής Προσωρινής Διαταγής Αναστολής Εργασιών από το ΣτΕ. Επίσης έχει κατατεθεί προσφυγή  για την κατακύρωση του διαγωνισμού του έργου στο 4ο  Τμήμα του ΣτΕ.

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΙΣ  22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2007
ΠΑΡΚΟ «ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ»

Για την υποστήριξη αυτής της συλλογικής προσπάθειας αλλά και την συνέχιση της ενημέρωσης των πολιτών για την ακαταλληλότητα του έργου, προγραμματίζεται μεγάλη ανοικτή εκδήλωση στο πάρκο Πεδίο του Άρεως (απέναντι από την ΕΤ3) που θίγεται σημαντικά από το έργο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Απριλίου στις 11:00 π.μ. με την υποστήριξη  περιβαλλοντικών οργανώσεων και φορέων που έχουν στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής στην πόλη. Θα περιλαμβάνει μουσικές εκδηλώσεις, δημιουργική απασχόληση για παιδιά, συζητήσεις και ενημέρωση και υιοθεσία των δένδρων που καταστρέφονται από την υποθαλάσσια.

Advertisements

Ένα Σχόλιο to “Εκδήλωση στο Πεδίο του Αρεως την Κυριακή 22 Απριλίου”

  1. Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης Says:

    Πώς πήγε; Υπάρχουν φωτογραφίες;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: